Četvrtak, Listopad 01, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

Na cestama prema moru i obrnuto prema unutrašnjosti, promet je vrlo gust

AddThis Social Bookmark Button

Na dionici Zagrebačke obilaznice (A 3), između čvorova Buzin i Lučko, u smjeru Lučkog, prometuje se otežano i u koloni dugoj oko , zbog prometne nesreće na .
Na cestama prema moru i obrnuto prema unutrašnjosti, promet je vrlo gust, kao i duž Jadranske magistrale (D 8), na Riječkoj obilaznici, Istarskom ipsilonu, te prilaznim cestama turističkih mjestâ.
Upozoravamo vozače da održavaju sigurnosni razmak između vozilâ.
U smjeru mora, na autocesti A 1, kod tunela Mala Kapela kolona je duga oko , a kod Svetog Roka oko .
Prema unutrašnjosti kod tunela Sveti Rok kolona je duga oko , dok kod Male Kapele kolone zasada nema.
Kod naplatnih postaja Lučko, na ulazu u Zagreb, kolona je duga oko .
U Zagrebu, zatvorena je ulica Hrvatske Bratske Zajednice, od križanja sa Slavonskom avenijom, u smjeru juga, zbog prometne nesreće.
Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7.5 tona, bit će sutra (2. kolovoza) od 4 do 14 sati te u nedjelju (3. kolovoza) od 12 do 23 sata, na svim važnijim državnim cestama. Zabrana će se primjeniti i na dionicama autoceste A 1, između čvorova Ogulin-Brinje i Sveti Rok-Maslenica (subotom od 4 do 18 i nedjeljom od 8 do 20 sati). Na ostalim autocestama i na Ličkoj magistrali (D 1) zabrana nema.
Zabrana će vrijediti i u ponedjeljak (4. kolovoza) od 15 do 23 sata, dan uoči praznika Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, te na sam praznik u utorak (5. kolovoza) od 14 do 23 sata.
Za sav je promet, zbog radova, zatvorena državna cesta (D 309) Samobor-Sveta Nedelja. Obilazak je autocestom A 3, Bregana-Lipovac, između čvorova Bobovica ili Sveta Nedelja i dalje spojnom cestom preko Strmca.
Zatvorena je državna cesta D 55 na dionici između Gradišta i raskrižja za Privlaku. Vozi obilazno preko Cerne županijskom cestom ŽC 4170.
Zbog radova, za sav je promet zatvorena državna cesta D 35 na dionici Novi Golubovec-Švaljkovec (preko Veternice). Obilazak je: Novi Golubovec-Zlatar-Zlatar Bistrica-Hum Lug-Švaljkovec-Krapina ili Zabok i obrnuto.
Za sav promet zatvorena je državna cesta D 27 Karin-Benkovac, zbog radova. Vozi se obilazno: Obrovac-Karin-Smilčić-Biljane Gornje-Benkovac.
Zatvorena je dionica državne ceste D 33 Drniša-Pakovo Selo. Obilazak je županijskim cestama ŽC 6078 i ŽC 6246 Pakovo Selo-Kaočine-Drniš.
Zatvorena je državna cesta D 515 Našice - Đakovo na dionici između raskrižja s đakovačkom obilaznicom i Đakovačke Satnice. Obilazak je županijskim cestama prema postavljenoj signalizaciji.
Do 19 sati, zatvorena je dionica državne ceste D 49 Pleternica-Batrina. Obilazak za teretna vozila je preko Starog Slatnika, a osobna obilaze cestom Bučje-Zagrađe.
Na Staroj karlovačkoj cesti (ŽC 1042) vozi se otežano kroz mjesta: Pavučnjak, Klinča Sela i Jastrebarsko./HAK/

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika