Srijeda, Kolovoz 12, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

KLUB "PACHA" S IBIZE, JEDAN OD NAJPOZNATIJIH NA SVIJETU, U KOLANU ŽELI IZGRADITI SVOJ KLUB

AddThis Social Bookmark Button

Na plaži Katarelac u Kolanu svoj će objekt izgraditi klub "Pacha", jedan od najpoznatijih klubova na Ibizi i jedan od najpoznatijih na svijetu. Na plaži Katarelac je prošle godine otvoren klub "Noa", a Urbanističkim planom uređenja tog područja Općina Kolan stvara uvjete za izgradnju novih, kvalitetnih objekata za ljetnu zabavu.

Josip Zubović, načelnik Općine Kolan je rekao kako je UPU u izradi, a njime se definira područje veličine 12 hektara.
-Prostorno planskom dokumentacijom ovo područje je definirano za sport i rekreaciju, a uz to idu i ugostiteljski sadržaji. Razvoj ove zone rezultat je našeg interesa da i mi imamo koristi od turizma zabave koji se razvio u novaljskom Zrću. Naš uvjet će biti da tvrtke, koje će držati te objekte, budu registrirane u našoj općini što znači da bi ovdje plaćale davanja koja pripadaju lokalnoj samoupravi. Općina Kolan će pokušati maksimalno iskoristiti ono što će se graditi na ovom području.

 

Na Katarelcu će se izgraditi moderni aquapark koji će biti namijenjeni obiteljima s djecom, a izgradit će se i niz drugih kvalitetnih sadržaja. Mnogi investitori su zainteresirani za izgradnju ugostiteljskih objekata na plaži Katarelac, a o dolasku "Pache" još se pregovara.

-Zainteresiranih ima pa smo tako u razgovorima sa španjolskim investitorima s Ibize koji bi ovdje željeli napraviti visokokvalitetan koncept zabave kakav su razvili u Španjolskoj, ali i u svijetu. Osim samog kluba, za svoje goste, koji traže kvalitetu, žele napraviti i hotel s četiri zvjezdice. Uz aquapark, postojeći ski lift i nove sadržaje, vjerujem da ćemo privući upravo kvalitetnije goste visoke platežne moći. Ta ulaganja bi otvorila nova radna mjesta i donijela novu turističku ponudu, rekao je Zubović.
Plaža Katarelac graniči sa Zrćem tako da će objekti na Zrću i na Katarelcu u budućnosti postati veliko ljetno središte zabave s desecima tisuća turista.

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika