Petak, Rujan 18, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

PRILAGOĐAVANJE TRENDOVIMA: PAG ĆE DO LJETA DOBITI INTERAKTIVNI MOBILNI VODIČ

AddThis Social Bookmark Button

Turistima koji će ovog ljeta doći u Pag neće trebati tiskani promidžbeni i slični materijali već će na zaslonima svojih mobitela brzo, jeftino, danju i noću, dobivati sve informacije koje im trebaju. Naime, u organizaciji Turističke zajednice Paga dovršava se projekt pod nazivom „Interaktivni  mobilni vodič kroz Pag“.

U interaktivnom mobilnom vodiču nalazit će se podaci o turističkoj ponudi Paga, o hotelima, apartmanima, sobama, gastronomiji, spomenicima kulture, o kulturnim i zabavnim događajima. Turisti će moći preuzeti i interaktivnu kartu Paga koju mogu koristiti za pronalaženje onoga što im je zanimljivo, kao i za šetnju Pagom. U interaktivnom mobilnom vodiču nalazit će se i kratki intro tekstovi o kulturnim znamenitostima, o nazivima ulica u staroj jezgri Paga, o plažama i svemu što turiste može zanimati. Interaktivni mobilni vodič kroz Pag namijenjen je mobilnim uređajima koji se temelje na Apple, Nokia i Android platformama.
-Ovim projektom poboljšat će se turistička ponuda Paga i turistima će se na suvremen način omogućiti dobivanje informacija o ljetnim programima, kao i o svemu što Pag nudi. Puštanjem u rad interaktivnog mobilnog vodiča Pag će se uključiti u suvremene trendove u turizmu, rekao je gradonačelnik Paga Ante Fabijanić.
Aplikacija interaktivnog mobilnog vodiča preuzimat će se na nekoliko mjesta u Pagu, a moći će se preuzeti preko interneta i službene internetske stranice Turističke zajednice Paga. Tekstovi će se prevesti na četiri jezika. Interaktivni mobilni vodič kroz Pag je većim dijelom završen, a pustit će se u rad na početku turističke sezone.
-Ovim projektom približit ćemo Pag širokom krugu turista, prije svega onima koji će ljetni odmor provoditi u Pagu, ali i onima koji će u Pag dolaziti iz drugih mjesta na otoku. Svi će dobiti brojne informacije o Pagu i posve sigurno će ih nešto i zainteresirati, rekao je gradonačelnik Fabijanić.

Podaci u Interaktivnom mobilnom vodiču kroz Pag po potrebi će se nadopunjavati novim sadržajima. Uskoro će turisti u Pagu na najjednostavniji način, primjerice dok se sunčaju na plaži, korištenjem svojeg mobilnog uređaja moći planirati koji će kulturni ili zabavni program pogledati, koji će restoran posjetiti, gdje će se zabaviti ili što će razgledati.
 

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika