Četvrtak, Rujan 24, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

CENTAR ZA KULTURU I MUZEJ ZA UMJETNOST I OBRT IZ ZAGREBA: KREATIVNA RADIONICA U KULI SKRIVANAT

AddThis Social Bookmark Button

U organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag i ove godine će se u kuli Skrivanat održati kreativna radionica "Mala škola kaširanja" - Muzej za umjetnost i obrt iz Zagreba u gostima u Pagu.

Suradnja između Centra za kulturu i informacije Pag i Muzeja za umjetnost i obrt Zagreb počela je 2009. godine na inicijativu Centra za kulturu Pag i postigla izvrstan uspjeh. Na kreativnoj radionici prošle godine sudjelovalo je oko stotinu djece kroz sedam dana, a posljednji dan održana je završna izložba gotovo tisuću dječjih radova. Sva djeca su dobila priznanja i priređen im je zabavni program.

Ove godine radionica će trajati od 8. do 14. srpnja svaki dan od 17:00 do 21:00 sat, a djeca će uz stručno vodstvo više pedagoginje Maline Zuccon Martić i njenih suradnika Danka Dujmovića i Nine Martić raditi tehniku kaširanja. Djeca se u radionicu mogu uključiti u svakom trenutku kada to žele i sudjelovati koliko žele.

Nakon završetka radionice, 15. srpnja u 18:00 sati na Trgu Petra Krešimira IV održat će se izložba radova u obliku tržnice za koju će djeca pripremiti kaširano voće, povrće i druge namirnice koje će prodavati za pokrivanje manjeg dijela troškova radionice.

Nakon podjele priznanja Centar za kulturu i informacije Pag sudionicima će u kuli Skrivanat pokloniti prigodni program. Održat će se predstava kazališta Ivana Brlić Mažuranić iz Slavonskog broda „Vuk i tri praščića“ te će nastupiti dječji zbog „Vijolice“. Početak programa je 20: 00 sati.

Sve informacije o radionici mogu se dobiti u Centru za kulturu i informacije Pag na broj 023 611 025.

PagPress

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika