Petak, Rujan 25, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

GOSTOVANJE: ŽELJKO PERVAN ODUŠEVIO JE IZVEDBOM STANDUP KOMEDIJE "NA RUBU EUROPE"

AddThis Social Bookmark Button

U organizaciji Udruge World Music iz Zagreba i Centra za kulturu i informacije Pag, u Domu kulture u Pagu održana je standup komedija "Na rubu Europe" poznatog komičara Željka Pervana. Bila je to prva cjelovito izvedena standup komedija u Pagu, a Pervan je i paškoj publici pokazao kako je najbolji standup komičar u Hrvatskoj.

Za razliku od mnogih koji „u provinciju“ dolaze s na brzinu složenim i često jadnim predstavama, Željko Pervan je došao dobro pripremljen. Predstavu je odigrao nadahnuto i u odličnoj interakciji s publikom. Publika se za vrijeme cijele predstave smijala što je i cilj standup komedije. Pervan je nekome poznat po ulozi profesora u „Večernjoj školi“, neki ga znaju kao komičara s OTV-a ili kao lika iz „Zločeste djece“.

 

Na sceni je dvadeset osam godina i uvijek iznenađuje i oduševljava novim projektima. Mnogi su procijenili kako je Pervan znatno životniji, bolji i duhovitiji u „živoj“ predstavi nego na televiziji i ta bi se konstatacija mogla prihvatiti kao točna. U živom programu, Pervan ima dovoljno vremena za improvizacije u kojima briljira. Oni koji su u Domu kulture pogledali komediju „Na rubu Europe“ dobro su se zabavili i Pervana su doživjeli kao izvanrednog komičara. Treba se nadati da će u Pagu gostovati i na ljeto.

 

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika