Subota, Rujan 19, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

PRIMJER SURADNJE: TIĆI NK PAG TRENIRAJU U DVORANI POLICIJSKE POSTAJE PAG

AddThis Social Bookmark Button

NK Pag godinama ima malu školu nogometa, no zimi je na "Julovici" teško, a ponekad, zbog jake bure ili kiše i nemoguće trenirati. No, zahvaljujući projektu "Policija u zajednici" i razumijevanju policije, najmlađi članovi NK Pag zimi ne treniraju na Nogometnom igralištu "Julovica" već u lijepo uređenoj dvorani Policijske postaje Pag.

-Radi se o mini projektu kojeg smo nazvali „Mali nogometaši-veliki sportaši“. U dogovoru s predsjednikom Nogometnog kluba Pag Marinom Fabijanićem i trenerom paških tića Antom Bobićem ustupili smo dvoranu za treniranje tijekom zimskih mjeseci. Djeca u dvorani treniraju utorkom i četvrtkom od devet do deset sati, rekao je Dragan Cvitković, kontakt policajac Policijske postaje Pag.
Paški tići su zadovoljni što zimi mogu trenirati u zatvorenom prostoru jer ne moraju misliti hoće li padati kiša ili će puhati bura, ne moraju misliti hoće li se trening održati ili neće. Treningom u dvorani zadovoljan je i Ante Bobić, trener paških tića, Pažanin koji je bio vratar NK „Orijent“ iz Rijeke i NK „Rijeke“, a radio je i kao učitelji mladih riječkih vratara.
-Zahvalni smo Policijskoj postaji Pag koja je imala razumijevanja za naše potrebe. Tijekom zimskih mjeseci djeca zbog lošeg vremena ne mogu trenirati na igralištu na Julovici, a u ovoj dvorani možemo održavati redovite treninge, rekao je Ante Bobić.
Najmlađi nogometaši NK Pag, zahvaljujući policiji, imaju na raspolaganju prostor u kojeg rado dolaze i u kojem rado borave.    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika