Subota, Rujan 26, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

JAVNI NATJEČAJI: GRAD PAG PRODAJE AUDI 6 I NA LIZING KUPUJE DRUGO VOZILO

AddThis Social Bookmark Button

U „Narodnim novinama“ je objavljen natječaj za kupnju vozila za Grad Pag. Gradonačelnik Paga Ante Fabijanić je rekao kako je Audi 6, kojim se koriste gradske službe, dotrajao te kako se ne ispati ulagati u vozilo koje je prešlo preko 450. 000 km i koje je staro sedam godina. Zbog toga se kupuje vozilo koje će biti u boljem stanju.


-Popravljanje starog vozila nije isplativo i bolje je rješenje nabaviti vozilo koje će biti sigurnije od ovog starog koje svakog trenutka može stati na cesti, rekao je gradonačelnik Fabijanić.
Gradonačelnik Fabijanić je naveo kako će se kupiti polovno vozilo, ali koje je prošlo manje kilometara od Audia 6 kojeg koriste gradske službe. Polovno vozilo kupit će se po sistemu operativnog lizinga na pet godina.
-Mi nismo bahati nego gradske službe moraju imati vozilo, a kupnja polovnog vozila je isplativija od popravljanja starog, rekao je gradonačelnik Fabijanić.
Gradonačelnik Fabijanić je rekao kako se još ne zna koje će se vozilo kupiti.
-Kupit ćemo vozilo koje nam se ponudi po povoljnoj cijeni i koje je u boljem stanju od ovog kojeg Grad sada ima, rekao je gradonačelnik Fabijanić.

 

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika