Subota, Rujan 26, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

U DOMU KULTURE U PAGU JE S VELIKIM USPJEHOM ODRŽAN KONCERT KLAPE SVETI JURAJ-HRM

AddThis Social Bookmark Button

Prvo gostovanje Klape Sveti Juraj-HRM u Pagu dočekano je s velikim oduševljenjem ljubitelja klapske, dalmatinske glazbe. Karte su se po cijeni od 20 kuna prodavale u pretprodaji i već su nekoliko dana prije koncerta bile rasprodane. Koncert je, u organizaciji Centra za kulturu i informacije Pag, održan u Domu kulture. Gost na koncertu Klape Sveti Juraj HRM bila je Klapa Sol iz Paga. Klape su naizmjenično pjevale pjesme iz svojeg bogatog repertoara, a publika je s posebnim oduševljenjem popratila posljednji dio koncerta kada su Klapa Sv. Juraj HRM i Klapa Sol zajedno otpjevale nekoliko  pjesama. Članove klape Sveti Juraj HRM pozdravio je gradonačelnik Paga Ante Fabijanić koji im je uručio i prigodne poklone.
-Zahvaljujem vam se na dolasku u naš grad i na tome što ste svojim nastupom obogatili i uljepšali ove blagdanske dane, rekao je gradonačelnik Ante Fabijanić.
Marko Bralić, član Klape Sv. Juraj HRM je rekao kako je oduševljen toplim prijemom publike u Pagu. Nakon koncerta članovi obje klape su se, uz pjesmu, nastavili družiti u konobi „Bile“. Koncert Klape Sveti Juraj HRM i Klape Sol organizirao je Centar za kulturu i informacije Pag, a pokrovitelji su bili Grad Pag i Turistička zajednica Grada Paga.    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika