Subota, Rujan 26, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

U DISCO BARU PETI MAGAZIN 23. 12. ODRŽAT ĆE SE BLAGDANSKI PARTY "ELEKTRONIC MUSIC LOVERS"

AddThis Social Bookmark Button

U disco baru "Peti magazin" 23. prosinca održat će se prvi veliki blagdanski party pod nazivom „Elektronic music lovers“. Party je zabava, ali ujedno i humanitarna akcija jer će se i prije i tijekom programa skupljati dobrovoljni prilozi za Dječji vrtić „Paški mališani“ kako bi se polaznike vrtića moglo obradovati prikladnim blagdanskim poklonima.

 

-Veliko mi je zadovoljstvo pozvati na ovaj party sve ljubitelje plesne elektronske glazbe te sve ostale željne dobre zabave. Da bi to uistinu i bilo tako potrudit će se četiri DJ-a koji će svojim setovima održavati vruću atmosferu cijele noći, rekao je organizator Ivan Đani Oguić.

 

Za DJ pultom će se izmjenjivati Tomislav Rupić iz Šibenika, Josip Milković aka Liquid iz Zadra te paški dvojac Marko i Đani. Party počinje u 22:00 sata, a ulaznice po cijeni od 10 kuna moći će se kupiti na ulazu disca.

-Ono što će ovaj party učiniti posebnim je i to da će se tijekom večeri prikupljati novac za humanitarne svrhe, u prvom redu za dječji vrtić „Paški mališani“ iz Paga. Na ulazu i po šankovima bit će postavljene kasice u koje će se moći donirati novac. Dobrovoljni prilog može se dati i prije partya,meni osobno ili u nekim paškim kafićima koji će imati vidno istaknute kasice. Cilj ove akcije je da za Božić izmamimo osmijeh na dječjim licima kad im podijelimo košarice sa slatkišima, igračkama i sl. Nadam se da ima još dobrih ljudi koji bi sudjelovali u ovoj akciji te ih ovim putem pozivam da se odazovu te doniraju novac kako bi osmijeh na licima „Paških mališana“ bio što veći. Zajedno učinimo ove blagdane posebnim onima kojima je to najpotrebnije, našoj djeci, rekao je Ivan Đani Oguić.

Za sve informacije zainteresirani se mogu obratiti na broj 091 795 4857 (Ivan Đani Oguić).

 

Link:

Elektronic music lovers

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika