Ponedjeljak, Rujan 28, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

ŽELJKA MILETIĆ, DIPLOMIRANA EKONOMISTICA NOVA JE DIREKTORICA TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA PAGA

AddThis Social Bookmark Button

Turističko vijeće Turističke zajednice Grada Paga imenovalo je Željku Miletić, diplomiranu ekonomisticu iz Ražanca direktoricom Turističke zajednice Grada Paga. Željka Miletić je od Vijeća primila odluku o imenovanju, nakon čega je potpisala je ugovor o radu i preuzela dužnost direktorice te mjesto u uredu u Ulici od Špitala.

-Prijavila sam na natječaj jer smatram da će mi ovaj posao predstavljati izazov, a ja volim izazove. Ne mogu još konkretno govoriti o Turističkoj zajednici jer se upoznajem s poslovanjem. Htjela bih u kratkoročnom planu stvoriti Turističku zajednicu koja će biti fleksibilna, otvorena za nove ideje i koja će služiti kako turistima tako i svim ostalim subjektima koji sudjeluju u njezinom radu i u prihodima. Posebno je važna koordinacija s iznajmljivačima koji bi trebali biti upoznati s radom i planovima Turističke zajednice. Nadam se da ću ispuniti povjerenje koje mi je dano, rekla je Željka Miletić.
U listopada prošle godine dotadašnji direktor Slavko Pernar je otišao u mirovinu, a nakon toga je, u skladu sa zakonom, ovlasti direktora do imenovanja novog, preuzeo gradonačelnik Paga Ante Fabijanić koji je predsjednik Skupštine i Turističkog vijeća TZ-a Paga. U Vijeću TZ-a su zadovoljni i smatraju kako će Željka Miletić kao mlada i stručna osoba, uspješno pripremiti program rada TZ-a za iduću godinu, a to se prije svega odnosi na predstavljanje Paga na turističkim sajmovima te na pripremu turističke sezone. Na Pagu se većina stanovništva, izravno ili neizravno bavi turizmom i po prihodu, turizam je središnja gospodarska grana Paga. Upravo zbog toga je i uloga Turističke zajednice velika. Turistička zajednica ljeti organizira brojne zabavne programe, a sudjeluje i u organizaciji mnogih programa koje organizira Grad Pag, kao što su na primjer zimski i ljetni karneval, Međunarodni festival čipke i slično. U gradskoj upravi vjeruju kako će, nakon imenovanja Željke Miletić, suradnja s Turističkom zajednicom biti profesionalna i kvalitetna.

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika