Ponedjeljak, Rujan 21, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

U DINJIŠKOJ JE OTVORENA OBNOVLJENA ZGRADA PODRUČNOG ODJELJENJA OŠ JURJA DALMATINCA

AddThis Social Bookmark Button

U Dinjiškoj je otvorena obnovljena zgrada područnog odjeljenja Osnovne škole Jurja Dalmatinca iz Paga. Uz učenike i djelatnike škole, na svečanosti su bili nazočni predstavnici Grada Paga, gradonačelnik Ante Fabijanić, predsjednik Gradskog vijeća Branimir Paro-Vidolin i Željka Zubović, ravnateljica OŠ Jurja Dalmatinca. 

Svečanosti su bili nazočni i predstavnici županije, Ivan Šimunić, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Zadarske županije i Stipe Zrilić, župan Zadarske županije.
-Osmjesi djece govore o tome koliko je važno ulaganje u obrazovanje u ovom dijelu otoka. Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u realizaciji projekta obnove škole, prije svega djelatnicima Upravnog odjela za društvene djelatnosti Zadarske županije i županu Stipi Zriliću koji su prepoznali važnost projekta i osigurali potrebna sredstva, rekla je Željka Zubović.
Obnovljenu zgradu područnog odjeljenja Osnovne škole Jurja Dalmatinca otvorio je župan Stipe Zrilić. U prigodnom programu nastupila je dramska skupina osnovne škole i Dječji zbog „Vijolice“. Područno odjeljenje osnovne škole Jurja Dalmatinca u Dinjiškoj pohađa deset učenika od prvog do četvrtog razreda.

 

                                                                  

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika