Petak, Listopad 30, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

PAŠKA SIRANA JE SUDJELOVALA NA SAJMU U KOELNU U NJEMAČKOJ I NA GOSPODARSKOM SKUPU U IRANU

AddThis Social Bookmark Button

„Paška sirana“ je sudjelovala na Anugi u Koelnu u Njemačkoj, najvećem sajmu hrane u Europi. Sajam se održava svake druge godine i na njemu sudjeluje nekoliko tisuća proizvođača iz cijelog svijeta. Sudjelovanje „Paške sirane“ na sajmu u Koelnu, na kojem je nastupilo deset hrvatskih tvrtki, organizirala je Hrvatska gospodarska komora.

-Naš štand je bio je ako dobro posjećen i posjetitelji su se oduševili našim proizvodima, a posebno Paškim sirom i sirom Mediterano, našim novim proizvodom. Sudjelovanje na sajmu bila je dobra prilika za razmjenu iskustava, prezentaciju proizvoda, uspostavu kontakata, a uz to nam je sudjelovanje na sajmu omogućilo uvid u ono što se sve radi u prehrambenoj industriji, kao što su različite mogućnosti pakiranja, prezentacije i konzumacije proizvoda. Sudjelovanje na sajmu bilo je bogato i vrijedno iskustvo, rekla je Martina Pernar, voditeljica marketinga u „Paškoj sirani“.
Nakon sudjelovanja na sajmu Anuga u Njemačkoj, predstavnici „Paške sirane“ su u Iranu sudjelovali na gospodarskom skupu proizvođača koji imaju Halal certifikat.
-Na gospodarskom skupu u Iranu bilo je još nekoliko hrvatskih proizvođača koji posjeduju Halal certifikat i koji su, kao i „Paška sirana“ prezentirali svoje proizvode i svoj rad iranskim gospodarstvenicima te postavili temelje za mogući plasman na iransko tržište, rekla je Martina Pernar.
Martina Pernar je navela kako će „Paška sirana“ u studenom sudjelovati na sajmu EUROHALAL u Bruxellesu, najvećem Halal sajmu u Europi. „Paška sirana“ je najveći proizvođač Paškog sira i mlijeka paške ovce. Ima vlastito stado od 3. 000 ovaca, a ovčje mlijeko otkupljuje i od oko 250 ovčara s cijelog otoka.

 


                                                                

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika