Četvrtak, Rujan 24, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

PRIPREME ZA POČETAK NASTAVE-U ŠKOLI SU PODIJELJENI UDŽBENICI

AddThis Social Bookmark Button

Učenici Osnovne škole Jurja Dalmatinca pripremaju se za početak nastave koja počinje 12. rujna, a stavovi o najduljim do sada ljetnim praznicima su pozitivni, premda i podijeljeni. Učenicima odgovara što ove godine u Zadarskoj županiji nastava počinje kasnije, ali im nedostaju prijatelji s kontinenta koji su morali otići. 

Kasniji početak nastave odgovara im posebice jer su dnevne temperature zraka znatno iznad višegodišnjeg prosjeka i po takvoj bi vrućini, kažu, teško izdržali u školi. Zabavljaju se, kupaju i sunčaju kao da je sredina ljeta, ali s druge strane, nisu zadovoljni jer su im mnogi prijatelji i prijateljice iz kontinentalnog dijela Hrvatske odavno otišli jer je njima nastava počela ranije.
-Dobro je što je početak nastave odgođen jer možemo dulje uživati u ljetu, ali nije dobro to što su mnogi naši vršnjaci morali otići, kažu učenici.
U Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca učenicima se dijele udžbenici.

Cijena kompleta knjiga je od 600 kuna za 1. razred do 1. 600 kuna za 8. razred. Učenici nižih razreda su naručili cijele komplete jer su udžbenici radni i u njima se piše, a većina učenika viših razreda je naručila radne bilježnice jer se udžbenici nisu mijenjali pa su ih učenici kupovali od onih kojima više ne trebaju.

 

                                                           

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika