Utorak, Rujan 29, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

VESELJE S RAZLOGOM: U KAMPU ŠIMUNI ODRŽANA VELIKA PROSLAVA U PRIGODI DANA KAMPA

AddThis Social Bookmark Button

U kampu „Šimuni“ je, u prigodi Dana kampa, održan zanimljiv cjelodnevni program za goste kampa i uzvanike. -Dan kampa je svečanost zbog koje mnogi stalni gosti kampa planiraju svoj dolazak baš u tom terminu. Tog dana priređujemo veliku zabavu s bogatim programom kako bi se zahvalili gostima kampa što su odlučili svoj godišnji odmor provesti  u Šimunima, rekao je Eduard Maržić, direktor tvrtke „Hoteli Pag“ koja je vlasnik kampa „Šimuni“.

Ove godine razloga za zabavu bilo je dovoljno. Kamp je pun, u njemu boravi oko 3. 000 gostiju, a sve su mobile kućice rezervirane do konca rujna. Od 2009. godine u kampu „Šimuni“ broj dolazaka gostiju povećao se za 200 %, a ove godine se očekuje dodatni porast dolazaka gostiju za oko 30 posto.
-Kamp ima pješčanu plažu zahvaljujući kojoj bilježimo porast broja gostiju i dobiti za gotovo trideset posto svake godine od kada je plaža uređena. Recept je to za uspjeh koji bi rado podijelili s ostalim kampovima jer ih ne smatramo konkurencijom, već zajedno možemo hrvatski kamping turizam dignuti na jednu višu razinu. Cilj nam je da se gosti hvale što su posjetili Hrvatsku jer želimo da naša zemlja bude prestižna destinacija. Naš je kamp to već postao, a sada nam je želja da što više kampova u Hrvatskoj bude u toj zavidnoj situaciji kako bi kroz kamping turizam podigli i cijeli turizam u Hrvatskoj, rekao je Maržić.
Dan kampa obilježen je raznim igrama koje su vodili animatori za djecu i odrasle, vrlo zanimljivom utrkom štikli i utrkom s perajama te zabavnim programom uz obilje jela i pića. U 21:30 sati Eduard Maržić je prerezao rođendansku tortu kojom su bili počašćeni svi sudionici zabave, a nakon toga je održan vatromet.

 

 

                                                        

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika