Ponedjeljak, Rujan 28, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

MINISTAR TURIZMA DAMIR BAJS POSJETIO JE NOVALJU, GRAD KOJI RUŠI TURISTIČKE REKORDE NA JADRANU

AddThis Social Bookmark Button

Ministar turizma Damir Bajs posjetio je Grad Novalju gdje je razgovarao s gradonačelnikom Ivanom Dabom i njegovim suradnicima. Sa zadovoljstvom je gradonačelnik Dabo rekao ministru Bajsu kako je Novalja u  lipnju ostvarila čak 122. 000 noćenja.  Razmjerno veličini područja, to je rekord na Jadranu. Broj noćenja u odnosu na prošlogodišnji lipanj povećan je za 38 posto, što je također rekord na Jadranu.  U pratnji domaćina, ministar Bajs je razgledao Novalju, a nakon toga je posjetio Zrće.

Razgledao je sve klubove, a zadržao se u klubu „Papaya“ gdje je održana konferencija za medije. U neformalnom razgovoru, ministar Bajs je rekao kako je prije četrnaest godina bio na Zrću.

-Lijepo je kao i tada ili još i bolje, rekao je gradonačelniku Ivanu Dabu.

Nakon konferencije za medije, ministar Bajs je za PagPress  rekao:

„Ja sam danas gost Grada Novalje, a kada govorimo o Novalji onda je tu neizostavna priča o Zrću, o zabavi za mlade koji kubovi pružaju. Hrvatska je turistička zemlja koja mora svakom gostu pružiti ponešto. Mi smo zemlja za obiteljski odmor, ali i zemlja zabave za mlade. Strani mediji, MTV, CNN i tiskani mediji vrlo pozitivno govore o Zrću, mjestu gdje se mladi odlično zabavljaju. To je dobro za sliku Hrvatske kao turističke zemlje, a turisti koji su ovdje prenose reklamu za Hrvatsku.“

Ministra Bajsa toplo su pozdravile plesačice i hostese kluba „Papaya“ koje su se s njim rado i fotografirale. Posjet ministra Bajsa ima veliko simbolično značenje. To je priznanje i Gradu Novalji na velikom uspjehu koji je postignut u razvoju turizma i klubovima na Zrću koji su dobrim programima privukli mlade doslovno iz cijelog svijeta.

 

 

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika