Utorak, Rujan 29, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

PAŠKO KULTURNO LJETO 2011.- U ATRIJU KNEŽEVOG DVORA ODRŽAN JE KONCERT KEMALA MONTENA I MATIJE DEDIĆA

AddThis Social Bookmark Button

Nakon 11. smotre klapa otoka Paga koja je održana u Starom gradu, program „Paškog kulturnog ljeta“ kojeg organizira Centar za kulturu i informacije Pag nastavio se u atriju Kneževog dvora koncertom kantautora Kemala Montena i pijanista Matije Dedića. U dvosatnom programu, pred mnogobrojnom publikom, Kemal Monteno je izveo niz poznatih hitova, a izveo je i nekoliko novih pjesama. Dok je izvodio pjesme Arsena Dedića, na klaviru ga je pratio Matija Dedić.  

-Svake godine želimo imati kvalitetne i dokazane izvođače,  a ove godine smo program u atriju Kneževog dvora otvorili koncertom Kemala Montena i Matije Dedića. Drago mi je što je odaziv publike bio jako dobar i što su se izvođači doista pokazali kao iznimni profesionalci, rekla je Dijana Vuleta, ravnateljica Centra za kulturu i informacije Pag.
U atriju Kneževog dvora već se tri godine održava veći dio programa „Paškog kulturnog ljeta“, a taj prostor hvale jednako izvođači kao i publika.
-U Pagu sam bio dosta puta, ali sada sam prvi puta pjevao, a iznenadio sam se kada sam vidio koliko je lijep ovaj ambijent. Ovo je bila jedna zbilja lijepa večer, tako sam to doživio. Mnoge pjesme je i publika pjevala sa mnom, a to je znak da smo se svi dobro osjećali, rekao je Kemal Monteno.
Matija Dedić već treću godina nastupa u programu „Paškog kulturnog ljeta“. Prije dvije godine nastupio je s američkim jazz glazbenicima, prošle godine je nastupio s Arsenom Dediće, a ove godine je na klaviru pratio Kemala Montena.
-Tri godine sudjelujem u ljetnim programima u Pagu i to mi je veliko zadovoljstvo jer su programi jako dobri, rekao je Matija Dedić.

 

                                                       

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika