Srijeda, Rujan 23, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

U ORGANIZACIJI POLICIJSKE POSTAJE PAG I OSNOVNE ŠKOLE JURJA DALMATINCA ODRŽANE SU SPORTSKE IGRE

AddThis Social Bookmark Button

U organizaciji Policijske postaje Pag i Osnovne škole Jurja Dalmatinca , a u sklopu projekta Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske  „Policija u zajednici“ organizirane su sportske igre u školskoj dvorani. Sportske igre su se održale o okviru obilježavanja Dana škole, a bio je prezentiran i školski projekt „Sol-bijelo zlato“. Kontakt policajci Damir Jović i Dragan Cvitković već treću godinu u suradnji s Osnovnom školom Jurja Dalmatinca organiziraju  sportske igre.

„Želja nam je da se sportske igre nastave održavati i da postanu tradicionalne. Ove godine je u njima sudjelovalo 270 djece iz osnovne škole", rekao je Damir Jović.

„Djeca viših razreda su se natjecala u nogometu, rukometu, stolnom tenisu i graničarima, a djeca nižih razreda su u područnoj školi u Vlašićima imala natjecanje u štafetnim igrama. Zahvaljujmo se i sponzorima koji su pridonijeli održavanju igara,“ rekao je Dragan Cvitković.

Pobjednici natjecanja u nogometu je 8a razred koji je osvojio zlato, na drugom mjestu je 6 a razred koji je osvojio srebro, a na trećem mjestu je 6 b razred koji je osvojio broncu. U stolnom tenisu najbolja je bila učenica Ivana Sabalić koja je osvojila prvo mjesto, na drugo mjesto plasirao se učenik Loren Donadić, a na trećem je mjestu učenik Danijel Grašo. U igri graničar najbolji su bili sedmi razredi koji su osvojili zlato, šesti razredi su osvojili srebro, a osmi razredi su osvojili  broncu. U rukometu su b razredi pobijedili a razrede. U područnoj školi u Vlašićima je pobjednicima štafetnih igara podijeljeno 20 zlatnih, 20 srebrnih i 20 brončanih medalja.

„Danas smo obilježili Dan škole u kojem smo prezentirali ono što smo cijele godine radili u sklopu projekta „Sol-bijelo zlato“. Učenici su sudjelovali u četiri radionice u kojima su se pripremali za kviz znanja na temu soli. Učenici su predstavili završne prezentacije iz glazbene kulture i vjeronauka, a Vijolice su izvele svoju novu pjesmu „Sičanje na soline“. Najboljim natjecateljima sportskih igara podijelili smo medalje. Učenici koji su školu  predstavljali na županijskim natjecanjima primili su zahvalnice,“ rekla je Željka Zubović, ravnateljica osnovne škole.

 

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika