Nedjelja, Rujan 20, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

(ŠALA MALA ZA 1. TRAVANJ): DANAS OTVORENJE NOVOG UREDA TZ-A PAGA-GOST STJEPAN MESIĆ

AddThis Social Bookmark Button

Kako je potvrdio gradonačelnik Paga Ante Fabijanić, bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić prihvatio je pokroviteljstvo nad 2. međunarodnim festivalom čipke što će se održati koncem lipnja i tom će prigodom danas sudjelovati na svečanom otvorenju novog ureda Turističke zajednice Grada Paga.

Novi ured Turističke zajednice u vlasništvu je Erste banke, a Grad Pag ga je uzeo u najam. Prostor su uredili djelatnici gradske tvrtke „Pag II“. U novom uredu obavljat će se poslovi pružanja informacija turistima, te prijave i odjave gostiju.

„U više smo navrata razgovarali s gospodinom Stjepanom Mesićem o pokroviteljstvu nad Međunarodnim festivalom čipke i drago nam je što je to prihvatio,“ rekao je gradonačelnik Fabijanić. „Posebno nam je drago što će gospodin Mesić danas biti gost u našem gradu i što će sudjelovati na prigodnoj svečanosti u novom prostoru Turističke zajednice Grada Paga.“

Prema programu, Stjepan Mesić će u pratnji domaćina obići Stalnu izložbu solarstva, Galeriju paške čipke, „Pašku siranu“ te će razgledati spomenike kulture i skulpturu „Čipkarica“. U 12:00 sati nakon, otvaranja novog prostora Turističke zajednice, na trgu Petra Krešimira IV održat će se susret Stjepana Mesića s građanima.

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika