Petak, Rujan 25, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

UREĐUJE SE NOVI PROSTOR TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA PAGA

AddThis Social Bookmark Button

Uredi Turističke zajednice Grada Paga uskoro će se iz zgrade na Dominikanskom trgu i iz gradskog prostora na Trgu Petra Krešimira IV preseliti u novi prostor, u prizemlje tornja Kneževog dvora u Veloj ulici gdje je donedavno bilo sjedište Erste banke. Djelatnici gradske tvrtke „Pag II“ uređuju prostor, postavljaju rasvjetu, namještaj i opremu, a radovi bi trebali biti završeni koncem idućeg tjedna.

-To je reprezentativan prostor kakav je potreban Turističkoj zajednici, a uz to se nalazi u središtu stare gradske jezgre što će turistima omogućiti lakši put do informacija koje su im potrebne za njihovog boravka u o Pagu, rekao je gradonačelnik Paga Ante Fabijanić.

Sjedište Turističke zajednice nalazi se u zgradi na Dominikanskom trgu u kojoj je sjedište i nekoliko drugih gradskih službi tako da Turistička zajednica raspolaže samo s dva mala ureda. Gradski prostor na Trgu Petra Krešimira IV u kojem je bio Turistički informativni centar nalazi se u prizemlju derutne zgrade za čije obnavljanje treba previše vremena i novaca. Nakon što je Erste banka svoj prostor u tornju Kneževog dvora ponudila na prodaju počeli su pregovori o preseljenju ureda Turističke zajednice. Grad Pag je zainteresiran za otkup, ali dok se ne ostvare financijski uvjeti prostor će se uzeti u najam. U novom prostoru Turističke zajednice obavljat će se poslovi pružanja obavijesti turistima, organizirat će se ponuda raznih promidžbenih materijala o Pagu te će se obavljati poslovi prijave i odjave gostiju.

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika