Četvrtak, Prosinac 03, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

NIKOLA MARŽIĆ O RADU SAVJETA MLADIH GRADA PAGA

AddThis Social Bookmark Button

Predsjednik Savjeta mladih Nikola Maržić podnio je Gradskom vijeću Paga izvješće o radu za prošlu godinu. Prema izvješću prvi program kojeg je organizirao Savjet mladih bilo je predavanje dr. Anamarije Kurilić pod nazivom „Rimske starine iz Paga i njegove okolice“.

-Na poziv njemačke zaklade Friedrich Ebert sa sjedištem u Zagrebu sudjelovali smo na dvodnevnom seminaru na temu „Izabran u vijeće-što sad?“ koje je održano u Zadru, rekao je Maržić.

Savjet mladih organizirao je i popularno znanstveno predavanje astronoma Korada Korlevića pod nazivom „Jadranska tektonska ploča i geološka budućnost Zemlje“ . Iz bogatog programa Savjeta mladih treba izdvojiti sudjelovanje na dvodnevnoj edukativnoj radionici koje je održano u organizaciji Županijskog savjeta mladih Grada Križevaca i Udruge „Kvark“, a na kojem su predavači bili Nikola Pandurić, predsjednik Mreže mladih Hrvatske i Željko Jurković. Uz to, članovi savjeta mladih su sudjelovali u projektu “Škola bez nasilja, za pozitivno i poticajno okruženje“ što je u suradnji s UNICEF-om održano u Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca.

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika