Četvrtak, Listopad 01, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

DIJANA VULETA IMENOVANA DIREKTORICOM TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA PAGA

AddThis Social Bookmark Button

Turističko vijeće Turističke zajednice Grada Paga donijelo je odluku o imenovanju Dijane Vulete direktoricom Turističke zajednice. Na sjednici je rečeno kako od svih kandidata koji su se javili na natječaj samo ona ispunjava sve uvjete. Vuleta koja obnaša dužnost ravnateljice Centra za kulturu i informacije Pag novu će dužnost preuzeti 1. travnja.

-Istina je da sam podnijela molbu na natječaj kojeg je raspisalo Vijeće Turističke zajednice, ali odluku o imenovanju ne mogu komentirati jer o tome nisam službeno obaviještena. Za sada normalno obavljam dužnost u Centru za kulturu i informacije, rekla je Dijana Vuleta.

Na sjednici Vijeća TZ-a gradonačelnik Paga Ante Fabijanić je rekao kako će se spojiti djelatnost Centra za kulturu i informacije Pag i Turističke zajednice i na taj će se način uštedjeti oko 600. 000 kuna.

-Centar za kulturu informacije i Turistička zajednica su do sada za vrijeme turističke sezone odvojeno organizirali razne programe, a sada će se organizacija ljetnih programa objedinit i na taj će se način uštedjeti velika sredstva, rekao je gradonačelnik Fabijanić.

U listopadu prošle godine direktor TZ-a Paga Slavko Pernar je otišao u mirovinu, a gradonačelnik Paga Ante Fabijanić je preuzeo njegove ovlasti koje će zadržati do stupanja na dužnost Dijane Vulete.

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika