Subota, Rujan 19, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

TORCIDA PAG ZA MEŠANA: OPET ĆE NAS ZAGRLJENE NAĆI SKUPA ZORA BILA

AddThis Social Bookmark Button

Na poluvremenu utakmice NK Pag - NK Hrvatski vitez iz Posedarja članovi Torcide Pag i NK Pag na dirljiv su način odali počast svom prijatelju Mešanu koji je iznenada preminuo u dobi od 39 godina. Članovi Torcide Pag su na ogradu igrališta postavili transparent s natpisom: „OPET ĆE NAS ZAGRLJENE NAĆI SKUPA ZORA BILA“, zatim su podigli natpis „MEŠAN 1971-2011“, zapalili su bengalke i zapjevali.

Isto su članovi Torcide Pag napravili i dan prije na utakmici u Splitu.

„Članovi Torcide su pripremili odavanje počasti Mešanu u čemu smo rado sudjelovali jer je Mešan bio igraš našeg kluba,“ rekao je Marin Fabijanić, predsjednik NK Pag.

„Mešana nikada nećemo zaboraviti, bio je čovjek kojeg su svi voljeli i nedostaje nam,“ rekao je jedan član Torcide.

Mersudin Čičkušić Mešan rođen je 1971. godine, a preminuo je 24. veljače 2011. od posljedica srčanog udara. Od njega se oprostio cijeli Pag. Kao branitelju na sprovodu mu je odana vojna počast, a članovi Torcide su na groblje došli noseći bijele ruže omotane navijačkim šalom. Mešan je bio jednostavan, ali velik čovjek koji je oko sebe širio prijateljstvo i toplinu. Nikada te nećemo zaboraviti, Mešane, poručili su članovi NK Pag i Torcide Pag. No, Mešana neće zaboraviti nitko tko ga je poznavao.

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika