Četvrtak, Listopad 01, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

URED DRŽAVNE UPRAVE PRESELJEN U NOVI PROSTOR

AddThis Social Bookmark Button

Uz prigodnu svečanost gradonačelnik Paga Ante Fabijanić predao je Damiru Valčiću, predstojniku Državne uprave Zadarske županije ključeve novog prostora u Ulici Josipa bana Jelačića u koje se iz stare zgrade u Koludraškoj ulici preselio Ured državne uprave u Zadarskoj županiji-Ispostava Pag. Damir Valčić je istakao kako je prostor vrlo dobro uređen.

„Sretan sam što su uredi u novom i dobro uređenom prostoru, a posebno se zahvaljujem gradonačelniku Anti Fabijaniću i zamjeniku gradonačelnika Tinu Herendi jer je novi prostor uređen na njihovu inicijativu,“ rekao je Valčić.

„Ove službe su Pagu potrebne i zbog toga smo uložili sredstva u uređenje gradskog prostora u kojem su bolji uvjeti nego u staroj zgradi iz koje su uredi preseljeni, a to će djelatnicima omogućiti kvalitetniji rad,“ rekao je gradonačelnik Ante Fabijanić.

U prizemlju zgrade u Ulici Josipa bana Jelačića površine 390 m2 uređena su 24 ureda i popratni sadržaji. Prostor će koristiti Ured državne uprave u Zadarskoj županiji i Uprava za sanitarnu inspekciju-Služba županijske sanitarne inspekcije-ispostava Pag. U uređenje prostora uloženo je 1. 500. 000 kuna. Na svečanosti su u ime Grada Paga, uz gradonačelnika Antu Fabijanića bili zamjenik gradonačelnika Tino Herenda, predsjednik Gradskog vijeća Paga Branimir Paro Vidolin, gradski vijećnici, u ime Općine Povljana nazočan je bio načelnik Ivica Pogorilić, te Zvjezdana Fabijanić, voditeljica Ureda državne uprave u Zadarskoj županiji-Ispostava Pag.

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika