Srijeda, Rujan 23, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

PAŠKI SIR "SIRANE GLIGORA" DOBIO NAGRADU "SUPERBRANDS CROATIA"

AddThis Social Bookmark Button

Međunarodna organizacija Superbrands dodijelila je „Sirani Gligora“ iz Kolana nagradu Superbrands Croatia 2010 . Na dodjeli priznanja predstavljena je i najnovija publikacija Superbrands Croatia 2010. te je predstavljeno devedeset najvećih hrvatskih Superbrandova za 2010. godinu.
-U posljednjih godinu dana dobili smo dosta međunarodnih nagrada, u Bruxellesu, dvije u Engleskoj pa je ova domaća nagrada točka na i. Nagrada nam jako puno znači jer je dobivaju samo poznati brandovi u Hrvatskoj, a posebno značenje nagrade je u tome što u odabiru superbrandova sudjeluju i potrošači, rekao je Šime Gligora, izvršni direktor „Sirane Gligora“.

Stručno vijeće međunarodne organizacije Superbrends je od travnja prošle godine prikupljalo podatke o raznim proizvodima.  Kako je rekao Borut Zemljič, generalni direktor Superbrands Adriatica, na listi finalista nalazilo se 1.100 domaćih i stranih brandova, a lista je sastavljena u suradnji s vodećim hrvatskim agencijama za istraživanje tržišta kao što su GfK Croatia, AGB Nielsen, Hendal, Ipsos Puls, Memrb, Nielsen i Prizma. Za najbolje se glasalo na osnovi prepoznatljivosti, reputacije, kvalitete, pouzdanosti i dugogodišnje dosljednosti. Stručno vijeće bilo je sastavljeno od marketinških, poslovnih, akademskih stručnjaka i predstavnika medija, a vrlo važnu ulogu imalo je i mišljenje 23.000 potrošača koji su glasovali za svoje najdraže marke te time dali dodatnu vrijednost izabranim brandovima. Međunarodna organizacija Superbrands djeluje na četiri kontinenta, a cilj joj je identificirati vodeće brandove na svakom pojedinom tržištu.

 

VIŠE O IVANU GLIGORI
     

Više o nagradi: SIRANA GLIGORA/FACEBOOK                                                             

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika