Subota, Rujan 19, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

VRIJEME SEZONSKIH NAMIRNICA: U RESTORANU "NA TALE" ODRŽAVAJU SE DANI ŠPAROGA, S JELIMA OD ŠPAROGA I RAZNIH DOMAĆIH SPECIJALITETA

AddThis Social Bookmark Button

Restoran „Na Tale“, jedan od najboljih u Hrvatskoj, i ove godine nastavlja obogaćivati predsezonsku ugostiteljsku ponudu u Pagu zanimljivim gastronomskih programom pod nazivom "Dani šparoga". Posjetiteljima se nude jela pripravljena od šparoge, sezonske, popularne i vrlo zdrave namirnice koja se uspješno kombinira sa skutom, kaštradinom, hobotnicom i raznim drugim domaćim specijalitetima. Za trajanja „Dana šparoga“ u restoranu "Na Tale" posjetitelji mogu dobiti najbolja jela od svježih šparoga.

Na jelovniku restorana "Na Tale" su, za trajanja "Dana šparoga", krem juha od šparoga sa skutom, salata sa šparogama, jajima i cherry rajčicama, salata od hobotnice i šparoga, fritaja sa šparogama, fritaja s kaštradinom i šparogama, rižoto s kozicama i šparogama, rižoto sa skutom i šparogama, tagliatelle s kremom od skute i šparoga, ombulić punjen pancetom, skutom i šparogama  i file ribe 1. klase sa zapečenom polentom i peštom od šparoga. Jela se pripravljaju od svježih i kvalitetnih namirnica po izvornoj recepturi  majstora kuhinje restorana „Na Tale“. Broj telefona za informacije: 023/611-194.

 

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika