Petak, Rujan 18, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

AGRO ARCA, VODEĆI SAJAM INOVACIJA U POLJOPRIVREDI, ODRŽAT ĆE SE OD 9. DO 11. SVIBNJA U BIOGRADU NA MORU

AddThis Social Bookmark Button

Vodeći sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA ove će se godine održati od 9. do 11. svibnja u Biogradu na Moru, a zainteresirani izlagači prijaviti se mogu do 29. travnja ove godine. Riječ je o jedinstvenom međunarodnom sajmu posvećenom poljoprivredi i prehrambenoj industriji koji na jednom mjestu okuplja inovatore, akademsku zajednicu, državne i lokalne gospodarske institucije, obiteljska poljoprivredna gospodarska, obrtnike i poduzetnike.

Cilj je promocija agroinovacija, novih ideja, tehnoloških dostignuća te proizvoda i usluga iz područja poljoprivrede i prehrambene industrije. Sajam će se drugu godinu zaredom održati u Biogradu na Moru, koji ovim događajem otvara turističku sezonu i ukazuje na važnost spajanja zelenog i plavog odnosno proizvodnje hrane i turizma.

 

 

Udruga inovatora Hrvatske, organizator sajma najavljuje da će Agro Arca i ove godine predstaviti više od 200-injak inovacija i okupiti velik broj proizvođača i inovatora iz svijet krajeva Hrvatske i desetak zemalja svijeta.

 

 

Pag-Press

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika