Subota, Rujan 19, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

SVJETSKA I HOLIVUDSKA HIP-HOP ELITA OVOG LJETA NA PAGU NA WHOGOTSKILLZ BEAT CAMPU-DOLAZE MISHA GABRIEL, KENNY WORMALD I DRUGI

AddThis Social Bookmark Button

Na ljeto će na Pag doći svjetska hip hop elita koja će sudjelovati na jednom od najuzbudljivijih međunarodnih ljetnih plesnih kampova u Europi pod nazivom WhoGotSkillz Beat Camp koji će se održati od 2.  do 16. kolovoza. Dva tjedna radionice uključuje preko 50 hip-hop plesnih svetskih klasa sa 22 renomirana svjetska koreografa i učitelja. WhoGotSkillz Beat kamp, koji se održava  u organizaciji njemačke tvrtke Urban Ples GmbH, zasigurno će podići ljestvicu za sve ljetne kampove u ovoj godini.

WhoGotSkillz je najveća street dance zajednica u Europi koja ima rekordan broj obožavatelja u cijelom svijetu, a najpoznatija je po svojoj uspješnoj organizaciji WhoGotSkillz hip hop radionica u cijeloj Europi. Ove godine WhoGotSkillz će napraviti korak dalje i radit će u kombinaciji sa 22 renomirana svjetska koreografa na jednom od europskih najtoplijih ljetnih lokacija na kojoj će stvoriti pravi ljetni plesni doživljaja –WhoGotSkillz Beat Camp 2014 .godine.

WhoGotSkillz Beat Camp započinje 2. kolovoza 2014. godine. Tijekom 15 dana sudionici će moći sudjelovati u 75 sati visokokvalitetnih treninga koje će voditi poznati svjetski koreografi, plesači, pa čak i holivudske zvijezde kao što su Misha Gabriel (Step Up Revolucije) i Kenny Wormald (Footloose), a sudjelovat će i David Moore ( USA), Quick Crew (Norveška), Koharu Sugawara (Japan), Nika Kljunu (Slovenija). Bit će još mnogo toga zanimljivog u WhoGotSkillz Beat Campu. Osim raznih radionica, uzbudljiv program je organiziran za poslijepodne. Sudionici će moći sudjelovati u raznim popratnim događajima poput krstarenja, roštilja ili jednostavno uživati ​​na plaži sa svojim omiljenim koreografima. Otok Pag je odavno poznat po svojim prirodnim ljepotama, kao i party sceni. To čini Pag idealnim mjestom za hip-hop plesače koji žele podići razinu svoje plesne vještine i koji će imati ljeto svog života! Sve u svemu, uzbudljiva mješavina kvalitetnih plesnih radionica i zabavnih poslijepodneva. WhoGotSkillz Beat Camp 2014. bit će nezaboravno ljetno plesno iskustvo, a otok Pag mjesto na kojem se ljubitelji hip hopa pronaći užitak.

 

 

Tjasa Medved

Urban Dance GmbH

Kontakt:  tjasa.m@wgsne.com

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika