Ponedjeljak, Rujan 21, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

NOVO U PONUDI PAGA: PAŠKA SIRANA JE OTVORILA SPECIJALIZIRANI DUĆAN U VELOJ ULICI

AddThis Social Bookmark Button

Paška sirana je otvorila specijalizirani dućan sa svojim proizvodima. Dućan se nalazi u Veloj ulici u staroj gradskoj jezgri u Pagu, a odmah nakon otvaranja je pobudio veliku pažnju turista. To dokazuje kako je ovaj poslovni potez Paške sirane bio izuzetno dobar. To je prvi specijalizirani dućan u Pagu u kojem se nalaze proizvodi samo jedne renomirane tvrtke.

 

-Drago nam je da smo otvorili dućan sa sirevima jer smo na taj način doprinijeli turističkoj ponudi grada Paga. Turisti vole kupovati u specijaliziranim dućanima i mjesta kao naš cheese shop su jako zanimljiva za njih. Imat će priliku kupiti ne samo naš Paški sir nego i ostale proizvode iz našeg asortimana, a to su sirevi Pramenko, Dalmatinac, Mediterano, Trapist, Primorac, Paprenjak i Parenjak, rekla je Martina Pernar Škunca, pomoćnica direktora Paške sirne.

 

Paska sirana se sprema na još jedan poslovni potez.

-Osim dućana planiramo i izgradnju atraktivne kušaonice ispred tvornice koja će isto tako biti jedan doprinos u ponudi grada. Pag je grad poznat po siru, a cijela priča o plasmanu Paškog sira počela je upravo u Paškoj sirani. Zato je kušaonica logičan slijed, rekla je Martina Pernar Škunca.

 

 

 

 

 

 

 

 

Josip Portada/Pag-Press

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika