Subota, Rujan 19, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

GRAD PAG: ŽELJKO MARŽIĆ JE POBIJEDIO U DRUGOM KRUGU IZBORA I POSTAO NOVI GRADONAČELNIK PAGA

AddThis Social Bookmark Button

Prema izvješću Državnog izbornog povjerenstva Željko Maržić (PSP), kandidat koalicije PSP-SDP-DC, je u drugom krugu izbora za gradonačelnika Grada Paga osvojio 50, 43 posto glasova i pobijedio Antu Fabijanića Njekulina (HSP), kandidata koalicije HSP-HSU-HSLS-HNS koji je osvojio 48, 31 posto glasova. Maržić je novi gradonačelnik Paga.

 

-Zahvaljujem svim građanima koji su izašli na izbore i koji su dali glas meni i mojem suradniku i zamjeniku Dariu Grašu. Izbori su završeni i sada se okrenimo radu kako bi ostvarili koalicijski program kojeg smo predstavili građanima. Pozivam sve političke stranke na suradnju, posebno vijećnike Gradskog vijeća, jer smatram kako svi trebamo raditi za dobrobit Grada Paga i svih građana, rekao je Željko Maržić.

 

Željko Maržić je rođen 1958. godine u Pagu. Po struci je diplomirani inženjer građevine i radi kao voditelj ispostave Upravnog odjela za provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnje Zadarske županije. Oženjen je i ima petoro djece. U dva mandata je bio član Gradskog poglavarstva Paga kao nestranačka osoba.

Zamjenik gradonačelnika je Dario Grašo, predsjednik GO SDP-a Grada Paga. Grašo je rođen 1970. godine u Pagu. U Zagrebu je završio Tehnički školu Ruđer Bošković, smjer elektronike, a zaposlen je u tvrtki „Pag 91.“.  U dva mandata je bio član Gradskog vijeća Paga.

 

 

Josip Portada/Pag-Press

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika