Četvrtak, Prosinac 03, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

HDZ PAGA: NE POSTOJI DOGOVOR S KOALICIJOM PSP-SDP-DC. HDZ ĆE PODRŽATI DOSADAŠNJEG POLITIČKOG PARTNERA HSP I KANDIDATA ANTU FABIJANIĆA NJEKULINA?

AddThis Social Bookmark Button

Između HDZ-a Paga i koalicije PSP-SDP-DC nije dogovoren niti potpisan koalicijski sporazum, a ne postoji niti bilo kakav dogovor o suradnji, rekao je Diogen Šuljić, predsjednik GO HDZ-a Grada Paga. Hoće li HDZ podržati dosadašnjeg političkog partnera HSP i kandidata za gradonačelnika Antu Fabijanića Njekulina?

Naime, posljednjih dana se Pagom proširila vijest kako je između HDZ-a i koalicije PSP-SDP-DC postignuti dogovor o političkoj suradnji za drugi krug izbora za gradonačelnika i eventualnoj suradnji u Gradskom vijeću Grada Paga.

-Vođeni su razgovori s predstavnicima koalicije PSP-SDP-DC, a vođeni su i razgovori i s predstavnicima HSP-a o platformi za eventualnu buduću političku suradnju. Konačnu odluku o načinu na koji će HDZ nastupiti na izborima donijet će stranačka tijela, rekao je Diogen Šuljić.

Šuljić je rekao kako vjeruje da će članovi i simpatizeri HDZ-a u nedjelju izaći na izbore. U HSP-u Grada Paga navode kako će njihovi članovi i simpatizeri podržati Stipu Zrilića, kandidata za župana Zadarske županije.

 

 

Josip Portada/Pag-Press

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika