Ponedjeljak, Rujan 21, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

OPĆINA POVLJANA: IVICA POGORILIĆ JE UVJERLJIVO, SA 72 POSTO OSVOJENIH GLASOVA, POBIJEDIO NA IZBORIMA ZA NAČELNIKA

AddThis Social Bookmark Button

Ivica Pogorilić, kandidat HSS-a, uvjerljivo je, sa 72 posto osvojenih glasova, pobijedio na izborima za načelnika Općine Povljana i tako dobio peti uzastopni mandat. Pogorilić je jedan od samo nekoliko načelnika i gradonačelnika u Republici Hrvatskoj koi su toliko dugo i s takvom podrškom birača na čelu svoje jedinice lokalne samouprave.

 

-Za mene osobno ova pobjeda je velika čast jer su mi mještani Općine Povljana peti puta ukazali povjerenje za obnašanje dužnosti načelnika. To je za mene i velika obaveza jer to ukazano povjerenje želim uzvratiti još boljim radom. Sa svojim suradnicima ću raditi na ostvarenju novih projekata koji će omogućiti bolji život stanovnika Općine Povljana i na projektima koji će omogućiti brži razvoj gospodarstva, a prije svega turizma, rekao je Ivica Pogorilić.

 

Uz Ivicu Pogorilića kandidati za načelnika bili su Ratomir Rumora (nezavisni) i Petar Tičić (nezavisni). Na izborima za Općinsko vijeće Općine povljana najviše glasova je osvojila lista HSS-a, na drugom mjestu je lista HSLS-a, zatim lista HDZ-a, Nezavisna lista Ratomira Rumore i Nezavisna lista Petra Tičića. HSS je osvojio 6 mandata, HSLS 2 mandata i HDZ 1 mandat.

 

Josip Portada/Pag-Press

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika