Subota, Rujan 19, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

U TROGIRU ĆE SE U NEDJELJU, 12. SVIBNJA ODRŽATI FESTIVAL PJEVAČA-AMATERA "PRVI GLAS DALMACIJE"

AddThis Social Bookmark Button

U organizaciji Dječjeg kluba Dalmalino 12. svibnja će se u kino dvorani Trogir održati Festival pjevača-amatera "Prvi glas Dalmacije“. Pod motom “Svi zajedno za kreativnost!” želi se afirmirati mlade pjevače-amatere u dobi od 12 do 22 godine s područja cijele Dalmacije u cilju poticanja njihove kreativnosti u njihovom slobodnom vremenu.

Kreativnost se želi poticati kroz stvaralaštvo, zabavu i scenski nastup sa svrhom unaprjeđenja kvalitete života i društvene zajednice u cjelini. Festival omogućuje mladima da iskažu svoj talent u glazbi, pjesmi i scenskom izrazu, a međusobno se družeći i upoznaju uz pozitivno ozračje. Festival započinje u 19:30 sati, a program će voditi teen zvijezda Antonia Dora Pleško.

 

Uz mlade glazbene talente Dalmacije kao gosti nastupit će Plesni klub Doxa, Glazbena škola Amadeus, Segetske mažoretkinje, Klub ritmičko športske gimnastike Rusulice, Plesna skupina Disparity i teen zvijezde Nikolina, Karla i Albina.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Turističkoj agenciji Portal na rivi u Trogiru.

Za  rezervacije ulaznica obratite se na broj: 098 94 80700.

Dječji klub Dalmalino čine članovi volonteri, studenti, učitelji i pedagozi, koji su usmjereni na područje pozitivnog rasta i razvoja, a koji provode niz mjera i aktivnosti s istaknutim ciljevima za unaprjeđenje položaja djece i mladih u RH. Više o samoj udruzi, projektu „Prvi glas Dalmacije“ možete pogledati na www.dalmalino.hr ili na facebook profilu http://www.facebook.com/djecji.klub.dalmalino

 

Predsjednik Udruge Dječji klub Dalmalino i voditelj projekta

Zoran Vrsalović

 

Kontakt: Tel: 021/376 976 Mob: 098 /94 80700 E – mail: dalmalino@gmail.com

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika