Ponedjeljak, Rujan 21, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

PRIOPĆENJE ŽUPANIJSKOG VIJEĆA HRVATSKE STRANKE PRAVA DR. ANTE STARČEVIĆ POVODOM IZBORNOG ZBORA PODRUŽNICE GRADA PAGA

AddThis Social Bookmark Button

Dana 23. veljače 2013. godine u odmaralištu „Zavičaj“ u Vlašićima na otoku Pagu održan je Izborni zbor podružnice Grada Paga. Zbor je vodilo radno predsjedništvo na čelu s dopredsjednikom stranke Rudolfom Dvorskim te članovima Tomislavom Šarićem i Vladom Rapanom. Uvodni govor održao je Vlado Rapan, dopredsjendik ŽV-a. Vlado Rapan, dopredsjednik Županijskog vijeća je okupljenim članovima vijeća poručio kako je i ovaj Zbor pokazatelj činjenice da pravaštvo kao najstarija autohtona politička opcija hrvatskog naroda unatoč svim izazovima današnjice vrlo aktivno živi na području Grada Paga.

U radnom dijelu zbora dosadašnji koordinator za Grad Pag gosp. Edo Komadina podnio je izvješće o aktivnostima poduzetim na osnivanju podružnice od njegovog imenovanja.

Izvjestio je kako je u kratkom vremenu u HSP dr. Ante Starčević pristupilo 47 novih članova sa područja Grada Paga te su se na taj način stekli uvjeti za formiranje podružnice. Utvrđeno je kako je zboru pristupilo 29 članova koji su jednoglasno za predsjednika podružnice izabrali dosadašnjeg koordinatora gosp. Edu Komadinu. Za dopredsjednika je izabran Anđelo Komadina, tajnik je Andrija Dragoslavić, a rizničar Marin Škoda. U Izvršni odbor još su izabrani Marija Opačić, Predrag Smolčić, Zlatko Mandičić i Jure Radan. Predsjednica Nadzornog odbora je Dijana Dragoslavić, a članovi  Ivan Komadina i Miro Radan.

Nakon izbora novoizabrani predsjednik u svom govoru zahvalio se okupljenim članovima na ukazanom povjerenju te poručio da su predstojeći lokalni izbori prvi veliki test za ovu podružnicu. O načinu izlaska na izbore i mogućim suradnjama s drugim političkim strankama podružnica će vrlo brzo donijeti odluku. Poručio je kako je sigurno da podružnica neće surađivati sa strankama i pojedincima, bez obzira na stranački predznak, koji političko djelovanje koriste za vlastite probitke i probitke svoje obitelji.

Na kraju radnog djela zbora članstvu se obratio dopredsjednik stranke Rudolf Dvorski zaželivši podružnici uspješan rad. Među ostalim naglasio je kako su domoljublje i poštenje pravašima njavažnije  vrijednosti i neka im one budu vodilja u budućem radu.

Lijep pozdrav,

 

Predsjednik Ž.V. Zadarske županije

mr. Tomislav Šarić, dr.vet.med.

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika