Utorak, Rujan 29, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

DARIO GRAŠO, PREDSJEDNIK GO SDP-A GRADA PAGA, POVUKAO JE SVOJU KANDIDATURU ZA GRADONAČELNIKA PAGA

AddThis Social Bookmark Button

Dario Grašo, predsjednik GO SDP-a Paga odustao je od kandidature za gradonačelnika Paga. Grašo je rekao kako ne može ništa komentirati jer se radi o odluci stranke, odnosno o odluci donesenoj na stranačkoj konvenciji te je dodao kako će se o svemu doznati više nakon što GO SDP-a Grada Paga izda priopćenje za javnost.

 

-Gradska organizacija SDP-a Grada Paga će idući tjedan izdati priopćenje u kojem će se javnosti iznijeti pojedinosti o načinu na koji će SDP-a Paga sudjelovati na lokalnim izborima, rekao je Grašo.

 

Dario Grašo je kandidaturu za gradonačelnika Paga objavio 23. rujna 2012. godine na konferenciju za medije koja je održana u Zadru. Od člana GO SDP-a Paga, koji je želio ostati neimenovan, doznali smo kako će SDP na izbore izaći s Paškom strankom. Prema postignutom dogovoru SDP će podržati kandidata Paške stranke za gradonačelnika Paga, a dobit će mjesto zamjenika gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća.

-Procijenjeno je kako bi kandidat Paške stranke mogao dobiti više glasova od kandidata SDP-a i zbog toga je SDP odustao od svojeg kandidata. Paška stranka i SDP su i do sada surađivali u Gradskom vijeću tako da je koalicijski sporazum nastavak te suradnje, rekao je član GO SDP-a Grada Paga.

SDP je prva i jedina stranka u Pagu koja je istakla svojeg kandidata za gradonačelnika Paga.

 

Josip Portada/Pag Press

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika