Četvrtak, Rujan 24, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

NA PAGU JE SNIMLJENA REKLAMA ZA BENTLEY CONTINENTAL GT SPEED CABRIO, NAJBRŽI KABRIO S ČETIRI SJEDALA NA SVIJETU

AddThis Social Bookmark Button

Na Pagu se već nekoliko godina snimaju reklamni filmovi i fotografije za reklamne kampanje za neke od najboljih i najskupljih automobila na svijetu, a posljednja u nizu na Pagu snimljenih reklama je za kabriolet Bentley Continental GT Speed, najbrži kabriolet na svijetu s četiri sjedišta. Bentley je jedan od najcjenjenijih vozila na svijetu.

 

Najnoviji tip,  Continental GT Speed cabrio se na tržištu SAD-a prodaje po cijeni od 212. 800 dolara. Reklama za svjetsku promociju Bentleya Continental GT speed cabrio snimala se na cesti kod Paškog mosta i u blizini Novalje.

Krajolik otoka Paga tako će se, zahvaljujući velikoj reklamnoj kampanji koju će Bentley početi 14. veljače, moći vidjeti u cijelom svijetu, na brojnim sajmovima automobila, u novinama, na televiziji, u magazinima, na internetu i na jumbo plakatima. Prema podacima iz Bentleya, Continental GT Speed Cabrio ima twin-turbo 6, 0 litreni W-12 motor deklariran na 616 konjskih snaga i pogon na četiri kotača. Na kotačima su Pirellieve P Zero gume s ultra visokim performansama. Najnoviji Bentley ima nadograđen softver za mapiranje i određivanje pravca kretanja, ima satelitsku snimku krajolika, podatke o prometu i digitalni radio. Sustav ima 15 GB raspoloživog prostora za glazbu, kao i objekt za reprodukciju glazbe putem iPoda, MP3 playera, a ima i CD s izmjenjivačem za šest diskova ili SD karticu. Vozilo je savršeno uređeno i udobno i omogućava brzu, sigurnu i udobnu vožnju.

 

 

 

 

 

Tekst: Josip Portada

Foto: Official Bentley Continental GT Speed

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika