Subota, Rujan 19, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

GRADSKA ORGANIZACIJA SDP-a PAG - PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

AddThis Social Bookmark Button

GRADSKA ORGANIZACIJA SDP-a PAG

Broj 08/10-1

Pag, 03.06.2010.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Gradski odbor SDP-a Pag donio je Odluku o istupanju iz koalicije HSP-HSLS-HSS-HNS-NEZAVISNI VIJEĆNIK.

Naime, suprotno našim očekivanjima i mimo našeg znanja , HSP kao vodeća stranka u vladajućoj koaliciji pokrenula je razgovore sa HDZ-om te ostalim partnerima oko stvaranja nove koalicije u Gradskom vijeću Grada Paga. Izjavama za medije u kojima su izrazili nezadovoljstvo sa radom jednog našeg vijećnika i neodazivanjem na naše pozive za službenim sastankom, te ignoriranjem predsjednika gradske organizacije SDP-a, nas se jednostavno istjeralo iz vladajuće koalicije.

Jedini razlog razvrgavanja koalicije sa SDP-om je iznošenje u javnosti nepravilnosti koja je utvrđena nakon proteka od godine dana, a odnosi se na Odluku o izradi UPU kanal Pag Košljun, a koju smo zbog ne narušavanja koalicijskih odnosa trebali prešutjeti javnosti i dozvoliti da se i dalje manipulira javnost u svezi izgradnje kanala Pag- Košljun.

SDP nije stranka koja će radi privatnih razloga prešutjeti građanima nepravilnosti samo da bi bili dio vlasti. Vlast pod svaku cijenu nije naš moto i pokretač u obnašanju stranačkih dužnosti.

Žao nam je da je do raskida koalicije došlo u ovom trenutku kada smo htjeli da suradnja bude još bolja i kvalitetnija bazirana na povjerenju i informiranju o svemu što se događa u gradskoj upravi.

Bilo kako bilo, mi naš rad u gradskom vijeću nastavljamo kao oporba što ne znači da naša suradnja na projektima i aktivnostima za dobrobit Grada Paga neće biti dobra.

Nadamo se da će naš rad prepoznati naši građani te da će nam ukazati svoje povjerenje na slijedećim izborima i dati mandat da vodimo ovaj naš grad jer znamo da ga možemo voditi puno, puno bolje nego što to sada radi HSP kao vodeća stranka u koaliciji .

Predsjednik :

Dario Grašo

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika