Petak, Rujan 18, 2020
   
Tekst

Pretraga PagPress sustava

GRADI SE DRUGA FAZA KANALIZACIJE NA BAŠACI NA KOJU ĆE SE PRIKLJUČITI OKO 200 STAMBENIH JEDINICA

AddThis Social Bookmark Button

Na predjelu Bašaca u Pagu počela je izgradnja druge faze kanalizacijskog sustava kojim će biti obuhvaćeno oko dvije stotine stambenih jedinica, obiteljskih kuća i apartmana. To je nastavak radova na izgradnji cjelovitog kanalizacijskog sustava za cijelo područje grada Paga. Projekt je vrijedan oko dva milijuna kuna, a financiraju ga Hrvatske vode i Grad Pag.
-Prije nekoliko dana počela je izgradnja kanalizacije na Vodicama, a sada se izvode radovi na izgradnji kanalizacije na Bašaci. To su dva područja Paga na kojima ima najviše kuća koje su namijenjene za turističku djelatnost. Pag je turističko mjesto i ovim projektima želimo osigurati bolje uvjete za bavljenje turizmom, a poboljšat će se i kvaliteta života građana. Izgradnjom kanalizacije se sprečava i zagađenje Paške uvale jer nakon priključka na kanalizaciju kućama više neće trebati septičke jame, rekao je gradonačelnik Paga Ante Fabijanić.
Nakon izgradnje kanalizacije na Vodicama i na Bašaci, novi kanalizacijsku sustav gradit će se na Katinama i na području Svete Jelene.

 

 

Josip Portada/PagPress

Foto: pag.hr

    

zanimljivosti

Fotografija te vodi u galeriju!

Prijava korisnika